Політична реклама

Перевізники Львова знову ініціюватимуть підвищення тарифу

1416 0
Перевізники, які обслуговують громадський автотранспорт Львова, планують у листопаді вкотре підняти питання підвищення вартості проїзду до 3 грн.

Сьогодні це питання досі є актуальним. Я думаю, що до нього ми будемо повертатись, будемо організовувати переговори з представниками влади, думаю, що це буде до листопада, – повідомив голова Всеукраїнської асоціації автомобільних перевізників Іван Велійка.

Нагадаємо, на останній сесії Львівської міської ради депутати  проголосували за виділення автотранспортним підприємствам, які обслуговують громадські автобусні маршрути, 5 млн. грн.  як компенсацію за перевезення пільговиків.

Втім, за словами Івана Велійки, про компроміс між міською владою і перевізниками не йдеться – покриття витрат за перевезення пільгових категорій і підвищення тарифу на проїзд – це різні речі. Та й 5 млн. грн. покривають лише 35% втрат автотранспортних підприємств за безкоштовне перевезення пільговиків.

Я особисто вважаю, що питання підвищення тарифу не треба відкладати в «довгий ящик», бо ситуація на сьогоднішній день є не найкращою і сьогодні дуже жорстко стоїть питання оновлення автобусних парків, – зазначив Іван Велійка.

Він додав, що банки, вивчивши документи підприємств, відмовляються видавати їм кредити на закупівлю нових автобусів.

Джерело: Вголос


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!