Політична реклама

Перевізники змінили рух маршруту №7 у Львові самовільно, - ЛМР

1924 0
Перевізник ТзОВ «Міра і К» самовільно, без погодження з управлінням, змінив схему руху маршруту №7. Попри численні застереження протягом дня, перевізник продовжує порушувати схему руху. Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

«Перевізник без жодних погоджень самовільно змінив маршрут руху. Попри численні застереження протягом дня, автобуси маршруту №7 продовжують курсувати по вул Підвальній», - зазначили в управлінні транспорту та зв’язку.

Нагадаємо, директор підприємства «Міра і К», яке обслуговує маршрут №7, Іван Велійка заявив, що схему маршруту громадського транспорту №7 у Львові з 7 березня змінено: "він пролягає від ТЦ «Бомба» по пр. Чорновола, а далі йде через вул. Підвальну до Стрийського ринку, і далі на Сихів, вул. Скрипника... І.Велійка повідомив, що «Міра і К» отримало погодження зміни схеми маршруту в управлінні транспорту і зв’язку Львівської міськради минулого тижня". 

Нова транспортна мережа Львова.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!