Політична реклама

Перші дні вересня львів'яни провели у транспортних заторах

1349 0
У початку вересня львiв'ян та студентiв чекав неприємний транспортний сюрприз - через затори чимало з них запiзнилися на роботу та навчання.

Найважче було проїхати по вулицях у центральнiй частинi Львова та на в'їздах до мiста, інформує Експрес.

Десятки автомобiлiв та переповнених маршруток вишикувались на вулицях Дорошенка, Франка, на початку Личакiвської, на проспектi Чорновола. Водночас регулювальники працювали лише на двох перехрестях у центрi мiста.

Через ремонти досi перекрита основна транспортна артерiя мiста - вулиця Городоцька та ще низка iнших, - каже Людмила Лiб, iнспектор сектору монiторингу та профiлактичної роботи вiддiлу ДАI Львова, - тому й виникли затори.

Аби вирiшити проблему, у мiському вiддiлi ДАI збiльшили кiлькiсть нарядiв у центрi Львова. Насамперед стежитимуть за тим, аби водiї не паркувалися у заборонених мiсцях та не заважали цим iншим учасникам руху.

В управлiннi транспорту i зв'язку Львiвської мiськради запевняють - з наступного тижня для руху транспорту пiсля ремонту вiдкриють вулицi Сiчових Стрiльцiв та Пекарську, тож проблема iз заторами у центрi мiста вирiшиться сама собою. А щоб вмiстити усiх охочих добиратися на роботу чи навчання електротранспортом, з вересня на маршрутах побiльшало трамваїв i тролейбусiв.

По однiй машинi додалося на трамвайному маршрутi №9 та тролейбусних-- №2 та №9,-- розповiла Валентина Захарова, виконувач обов'язкiв начальника служби руху Львiвелектротрансу. - Вiдтак, восени пасажирiв перевозитимуть 43 трамваї i 57 тролейбусiв. Найближчим часом обіцяють збiльшити кiлькiсть тролейбусiв до 60-ти.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!