Перші кроки до відновлення. У Львові й низці інших міст люди починають вкладати гроші у новобудови

835 0
У деяких містах України люди знову почали інвестувати у будівництво.
Фото: tsina.lviv.ua

Фото: tsina.lviv.ua

Ринок нерухомості в Україні робить перші кроки до відновлення. Так, у Львові, в Одесі, Ужгороді, Хмельницькому, Вінниці та інших містах люди починають вкладати гроші у новобудови. Про це повідомляє Економічна правда з посиланням на дані ЛУН.

У деяких містах України люди знову почали інвестувати у будівництво. Так, у квартири в новобудовах вклали кошти в Одесі (6 квартир), у Львові (4), у Хмельницькому (4), в Ужгороді (2), у Вінниці (2).

Читайте також: Є люди, які продають своє житло і їдуть сюди. Як у Львові змінюється ринок нерухомості

«Станом на початок квітня в порівнянні з кінцем січня на Закарпатті кількість відвідувань сайту відновилась на 96%, тобто сягає майже довоєнного обсягу. Полтавщина відновила відвідуваність на 25% довоєнного», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що Львівська обласна військова адміністрація разом з територіальними громадами почали формувати базу житлового фонду, який пропонуватимуть під викуп для потреб вимушених переселенців. За словами очільника ЛОВА Максима Козицького, це можуть бути як квартири та будинки, які вже збудовані та придатні для проживання, так і ті, що перебувають на завершальній стадії будівництва.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!