Першу частину Замарстинівської відкриють пізніше, аніж планували

2818 0
Дорогу від вул. Липинського до вул. Циганівка планували відкрити для проїзду 1 липня.

Через тривалі дощі у травні та червні відкриття першої відремонтованої частини вулиці Замарстинівської затримаються на кілька тижнів. Про це у коментарі Tvoemisto.tv повідомила заступниця міського голови з питань житлово-комунального господарства Ірина Маруняк.

«Колектор вже проклали майже до вул. Циганівки, бруківкою замостили до вул. Баронча, також проклали трамвайну колію і зробили тротуари. Щодня тут працює близько 50 осіб. Однак в червні падали дощі і заважали повноцінній роботі на ділянці. Тому нам довелося відкласти відкриття проїзду на цій частині на тиждень-півтора», — каже вона.

Читайте також: Сьогодні частину вулиці Хуторівка закривають на ремонт

За словами заступника директора департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР Андрія Білого, від Липинського до Торф’яної колектор вже замінили. Пів року там боялися почати роботи, аналізували ґрунти, проте впродовж двох місяців зробили. І, відповідно до плану, перший трамвай має поїхати Замарстинівською вже до кінця року.

Нагадаємо, вулицю Замарстинівську закрили для проїзду електротранспорту у грудні 2017 року. Взимку торік провели тендер на підрядника, яким стало ТзОВ «Онур Конструкціон». Вартість робіт становить 84,47 млн гривень. Надалі вулицю планують відкривати для проїзду поступово, а 1 грудня — відкрити повністю

Ольга Коваль



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!