Першим заступником голови ЛОДА став 33-річний Василь Лозинський. Що про нього відомо

8447 1
Новий заступник має досвід роботи на багатьох державних посадах.
Фото: Форум місцевого розвитку

Фото: Форум місцевого розвитку

Сьогодні, 27 серпня, голова Львівської облдержадміністрації Маркіян Мальський під час апаратної наради представив свого нового першого заступника. Ним став 33-річний Василь Лозинський, який до того працював в Департаменті фінансів ЛОДА. Інформацію про призначення Tvoemisto.tv підтвердила речниця ЛОДА Ольга Мельник.

Василь Лозинський народився 14 лютого 1986 року. Закінчив Львівський університет за спеціальністю «міжнародні економічні відносини», згодом також здобув юридичну освіту.

Читайте також: «Політика мене не цікавить». Маркіян Мальський про своє майбутнє в ЛОДА

Працював у Львівському університеті внутрішніх справ, потім – у Міністерстві фінансів, згодом – в управлінні економіки та інвестицій ЛОДА та в управлінні економіки та промислової політики ЛОДА. Також певний час очолював департамент економічного розвитку та інвестиційної політики ЛОДА.

Читайте також: На Львівщині голів РДА шукатимуть через онлайн-проєкт

Василь Лозинський одружений, має сина і доньку. У декларації на посаду кандидата він задекларував земельну ділянку в Суховолі, а його дружина - квартиру та гараж у Львові. Також Наталія Лозинська володіє трьома автівками, 2008, 2012 і 2014 років випуску. На колишньому місці роботи, в обласній асоціації місцевих рад "Ради Львівщини", Василь Лозинський заробив за рік 275 тис. грн, а його дружина заробила підприємництвом 373 тис. грн. Також подружжя задекларувало майже 200 тис. доларів та понад 80 тис. євро.

Нагадаємо, 2 серпня Маркіян Мальський оголосив, що хоче бачити своїми заступниками Віктора Гальчинського, Василя Лозинського, Юрія Холода та Юрія Добоша.

 


Читайте також:
27 Серпня, 2019 19:23
Василь Чорній Оптимальне призначення! Голова ОДА, судячи з усього, займатиметься стратегічними для розвитку області питаннями. А от його першому заступникові доведеться "тягти" господарство області. І тут В.Лозинський, який довго працював в ОДА і був виконавчим директором Асоціації місцевих рад Львівщини, якраз на місці!
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!