Нову пісню "Океан Ельзи" першими почули поранені військові у Львові

3364 0
Святослав Вакарчук, завітавши до Львова, відвідав поранених бійців АТО, які перебувають на лікуванні у Львівському госпіталі. На завершені зустрічі він подарував їм флешки із новою піснею «Життя починається знов».
galka.if.ua

galka.if.ua

Про це повідомляється на офіційному сайті групи «Океан Ельзи».

Читайте також: «Океан Ельзи» опублікував тізер до нової пісні. Відео

Лікарям же Святослав Вакарчук передав сертифікат на встановлення рентгену. Адже декілька місяців тому співак вирішив надати благодійну допомогу госпіталю, придбавши рентген, в якому є на сьогодні нагальна потреба. Та оскільки потрібен не стандартний апарат, то спеціалістами медичної установи були підготовлені технічні вимоги і наразі в Німеччині йде виготовлення згідно побажань українських медиків. Восени рентген буде встановлено у госпіталі.

В липні під Києвом відбулися зйомки відео на другий сингл нового альбому «Океан Ельзи», пісню під назвою «Життя починається знов». Премєра кліпу відбудеться наприкінці серпня, а саму пісню можна буде почути вже в найближчий понеділок, 17 серпня о 10:00 на ресурсах Океану Ельзи в соціальних мережах facebook і twitter.

Опублікував Ігор Саджениця


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!