Перший банк їжі у Львові розпочав роботу. Відео

5034 0
Сьогодні продукти завезли у спільноту «Емаус – Оселя».
Фото: huffingtonpost.com

Фото: huffingtonpost.com

Перший у Львові банк їжі «Тарілка» сьогодні, 28 квітня, розпочав свою роботу. Про це ідеться на фейсбук-сторінці банку.

«Попри карантин та інші обставини, сьогодні ми вперше стали містком між супермаркетами та потребуючими людьми», – ідеться в дописі.

Сьогодні продукти, у яких скоро закінчиться термін придатності, але які придатні до споживання, зібрали в мережі супермаркетів «Рукавичка» та завезли у спільноту «Емаус – Оселя».

«Також ми не забули про інших партнерів-благодійників, до яких ми завітаємо після завершення тестового режиму передачі продуктів (коли пропрацюємо все логістично, придумаємо, що робити із поліетиленовими «кульками» тощо)», – кажуть в «Тарілці».


Нагадаємо, банк їжі «Тарілка» заснував підприємець та волонтер Ростислав Косюра, який переїхав до України в серпні 2019 року. До цього він довго жив в Німеччині, навчався у Франції, а народився у Львові. Детальніше про тарілку читайте в інтерв'ю Ростислава Косюри для Tvoemisto.tv.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!