Мороз до -13 градусів. Прогноз погоди на тиждень у Львові

8360 0
Температура з середини тижня знизиться до -10 градусів і протримається такою до початку зими.

Сьогодні, 26 листопада, зранку у Львові можна спостерігати дощ і сніг. Температура повітря становить від -2 до 2 градусів. Упродовж дня протримається хмарна погода, а сніг посилиться після обіду, інформує sinoptik.ua.

Завтра, 27 листопада, синоптики теж прогнозують сніг, який після обіду має припинитися. Температура повітря становитиме від -5 до -2 градусів.

У середу, 28 листопада, у Львові буде морозно, але ясно та без опадів. Максимальна температура становитиме -3 градуси.

У четвер, 29 листопада, буде похмуро увесь день, а небо проясниться тільки ввечері. Температура становитиме від -9 до -7 градусів нижче нуля.

У п’ятницю, 30 листопада, у Львові буде значно холодніше, адже температура опуститься до -12 градусів. День в цілому буде ясним і без опадів.

У суботу, 1 грудня, небо вдень затягнеться хмарами і буде похмірим до самого вечора.  В перший день зими у Львові від -13 до -10 градусів.

У неділю, 2 грудня, небо цілий день сховається за хмарами. Втім, опадів не передбачається.

Температура коливатиметься від -10 до -4 градусів.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!