Перший український фантастичний трилер. Де переглянути у Львові?

2653 0
У Львові 30-го вересня відбувся допрем’єрний показ першого українського фантастичного фільму «Загублене місто». Фільм знімали у різних куточках України, зокрема, на Львівщині – в місті Стебник.
фото: myvin.com.ua, kronverkcinema.ua

фото: myvin.com.ua, kronverkcinema.ua

В основі сюжету – техногенна катастрофа, яка стала результатом невдалого експерименту й наслідки якої не вивчено. Головні герої картини – мрійливий мародер (роль якого зіграв Андрій Джеджула), жінка, що внаслідок катастрофи втратила сім’ю (Ірина Новак) та засуджений суспільством науковець (Сергій Романюк). Усі вони волею обставин опиняються в цьому місці й зіштовхуються зі зовсім іншою реальністю, коли життя стає передбачуваним, а сама людина навчилась бачити власне майбутнє.

«Наш фільм демонструють в 71 кінотеатрі з 140 існуючих в Україні, що є дуже гарним показником для українського кіно», – розповів Андрій Джеджула перед показом стрічки.   

Кінострічку відзняли ще в 2012 році, проте щораз відкладали показ через політичну нестабільність в Україні впродовж цього часу. На даний момент кінострічку можуть переглянути у 23-ьох містах України.

Проект «Загублене місто» був повністю профінансований державним коштом, загальний бюджет якого склав майже 6 мільйонів гривень.

Одну гривню з кожного проданого квитка буде перераховано на закупівлю медикаментів для бійців АТО.

Фільм «Загублене місто» можна переглянути з 1 до 7 жовтня у кінотеатрах Львова:

«Планета Кіно» (Kind Cross Leopolis), (с. Сокільники, вул. Стрийська, 30 / ТРЦ «King Cross Leopolis»). Сеанси: 17:00 год.
Кінотеатр «Планета Кіно (Forum)» (вул. Під Дубом, 7а / ТРЦ «Forum Lviv»). Сеанси: 17:30 год.
Кінотеатр «Кінопалац» (вул. Театральна, 22). Сеанси (арт-зал): 19:30 год.
Кінотеатр «Кінопалац ім. Довженка» (просп. Червоної Калини, 81). Сеанси (арт-зал): 19:30 год.
Кінотеатр «Кінопалац Копернік» (вул. Коперника, 9). Сеанси: 13:00 (крім 1, 2, 6 жовтня), 19:10, 21:20 год.

                                                                  Підготувала Мар’яна Федина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!