Перший в Україні кооперативний молокозавод та будівництво євроколії через Львів. Головне

1718 0
Усе, на що ви могли не звернути увагу або проспати.
Photo by The Humble Co. on Unsplash

Photo by The Humble Co. on Unsplash

Збірна України вчора, 21 червня, програла збірній Австрії останній матч групового етапу Євро-2020 з рахунком 0:1. Україні для виходу в 1/8 фіналу з другого місця групи С потрібно було не програти, але українська збірна у першому таймі пропустила гол і уже не змогла відігратися.

Читайте також: У Львові відзначать День Сихова. Програма 

На Львівщині в селі Утішків побудують перший в Україні кооперативний молокозавод. Нове будівництво молокопереробного заводу потужністю 25 тонн розпочалось наприкінці травня на площі земельної ділянки 3 га у селі Утішків Красненської громади Львівської області. Роботи планують завершити у 2022 році.

Львівська мисткиня витинанок Дарія Альошкіна створила із паперу з опалого листя витинанки на вікна. За її словами, технологія молодого винахідника Валентина Фречки доводить, що листя з парків може приносити користь, якщо його правильно переробляти, і навіть стати у нагоді для створення паперових фіранок.Із нього вона створила дві витинанки – одна з них поїде на виставку, присвячену до Дня Незалежності України. 

Читайте також: Львівська майстриня створила оригінальну витинанку з паперу з опалого листя. Фото

Відтепер авіакомпанія Windrose-авіалінії частіше літатиме до столиці. У пресслужбі аеропорту Львів кажуть, що попит на перевезення між Львовом і Києвом стрімко зростає.

Від Києва до кордону з Польщею через Львів анонсували будівництво швидкісної залізничної колії за європейськими стандартами. Міністерство інфраструктури запланувало цього року розпочати роботу над проектом побудови залізничної мережі європейського формату, щоб запустити новітні потяги, які можуть рухатися із швидкістю руху понад 250 км/год.

Сьогодні львів'янам почнуть відновлювати подачу гарячої води. 

Гарного вам дня!


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!