Політична реклама

Персики та помідори радять не купувати поза сезоном

1656 0
Краще вибрати фруктову й овочеву продукцію, яка буде максимально натуральною, тому її потрібно купувати в сезон.

Нижче перераховані 8 продуктів, які строго не рекомендується споживати тоді, коли вони не ростуть на довколишніх фермах або на вашому городі- інформує "ВКурсе".

Помідори

Використовуються стимулятори росту — в результаті помідори влітку та взимку принципово відрізняються один від одних за смаком.

Горох

Для збереження його корисних властивостей використовуються спеціальні добавки. Також горох найчастіше зберігається в тарі, яка передає йому бісфенол А.

Персики

Теж саме, що і помідори, однак паралельно можуть містити велику кількість різних шкідливих хімічних сполук, в тому числі й пестицидів.

Салат Латук

Аналогічно гороху, і в той же час вбирає в себе шкідливі ферменти і пестициди.

Гриби

Мають властивості вбирати в себе всі шкідливі речовини, які їх оточують. У сезон в них міститься мінімальна кількість подібних речовин, проте до міжсезоння встигають накопичити в себе багато чого шкідливого.

Кукурудза

У цьому випадку мова йде як про способи вирощування, так і про упаковку та зберігання. Шкідливі та отруйні речовини можуть потрапити десятками різних шляхів, перш ніж продукція потрапить на Ваш стіл.

Воскова квасоля

Вважається одним з найбільш сприйнятливих до бісфенолу А рослинних продуктів, активно всмоктують його з упаковки.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!