Політична реклама

Перинатальний центр на вулиці Вашингтона обіцяють відкрити до кінця року

1881 0
Завершення реконструкції обласного клінічного перинатального центру по вул. Дж. Вашингтона, 6 у м. Львові при наявності коштів та безперебійному фінансуванні заплановане на кінець четвертого кварталу 2014 року.

Про це інформує прес-служба облдержадміністрації.

За виділені у 2013 році кошти на реконструкцію центру повністю виконано  роботи з демонтажу цементних стяжок, демонтажу  покриття покрівлі корпусу А-3, демонтажу системи опалення, розбирання панелей огородження корпусу А-3 тощо.  

Наразі ведуться  роботи з демонтажу системи вентиляції  (готовність95%); прокладання трубопроводів водопостачання опалення (35%); монтаж перегородок  (70%); монтаж металоконструкцій корпусу А-3 (55%) та утеплення зі сторони підвалу корпусу А-3 (готовність 10%).

Також розпочато роботи з влаштування  монолітного перекриття та  стяжок підлог чистих приміщень корпусів А-3, Б-3.

«Щоб не зірвати терміни  здачі об’єкта в експлуатацію, на сьогодні необхідно суттєво збільшити  кількість  працівників та пришвидшити темпи будівельно – монтажних робіт», – підсумував Овчаренко.

Нагадаємо, реконструкцію обласного клінічного перинатального центру по  вул. Дж. Вашингтона,6 у м. Львові було розпочато у жовтні 2013 р. Роботи здійснюються у трьох корпусах А-2, А-3 та В-3.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!