Перинатальний центр у Львові відкриватимуть частинами. Що вже зробили

4013 0
24-го лютого відбулось виїзне засідання у Львівський обласний перинатальний центр на вулиці Джорджа Вашингтона, 6, під час якого оглянули хід робіт, а також обговорити поетапність реконструкції Центру.
фото: прес-служба ЛОДА

фото: прес-служба ЛОДА

«Зовнішні роботи будівлі вже завершені – споруджено дахи, встановлені вікна, утеплено фасад. Також провели гідроізоляцію фундаментів. Тепер слід завершити роботи, початі попереднім підрядником. Це влаштування внутрішніх перегородок, підведення внутрішніх мереж тощо. Ремонтні роботи відновлять вже після Великодніх свят», – зазначила Ірина Гримак, заступниця голови Львівської облдержадміністрації. Йдеться про корпуси, які першочергово ремонтуватимуть та закупівлю необхідного обладнання, адже заклад планують відкривати поетапно.

Читайте також: Львів’яни назвали 13 проблем пологових будинків міста

За словами Ірини Гримак, управління капітального будівництва Львівської облдержадміністрації відкоригує проект, потім проведуть експертизу. Тендер для визначення нової підрядної організації планують оголосити наступного тижня.

Нагадаємо, Кабінет Міністрів України розпорядився виділити 45 мільйонів гривень на закінчення реконструкції Львівського обласного клінічного перинатального центру. Як інформують у преc-службі ЛОДА, загалом на відновлення центру потрібно приблизно 175 млн грн, адже крім реконструкції установи, необхідно також закупити медичне обладнання.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!