Політична реклама

Песимісти вмирають раніше - вчені

1616 0
Схильність до сварливості та песимізму збільшує шанси на передчасну смерть у три рази, вважають дослідники з Великобританії.

Рівень психологічного благополуччя може передбачити майбутні проблеми зі здоров‘ям — основний висновок дослідження, пише видання "ВКурсе"

В експерименті взяли участь більше 10 000 англійців середнього віку. З’ясувалося, що у тих, хто оцінював своє життя як щасливе, ймовірність прожити на десять років довше була більше, ніж у тих, хто відчував себе нещасним.

Вчені дійшли висновку, що рівень психологічного благополуччя дозволяє передбачити стан здоров‘я людини в найближчі роки.

Зокрема, дослідники стверджують, що у нещасних людей вище ризик розвитку ішемічної хвороби серця.Численні дослідження показують, що позитивне ставлення до життя — один із значущих чинників збереження здоров’я.

Таким чином, фахівці вважають, що оптимізм — невід'ємний атрибут здорового способу життя.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!