Петро Порошенко визнав поразку і пообіцяв залишитись в політиці

3694 0
Він заявив, що залишається в політиці і захищатиме Україну.
фото: Радіо Свобода

фото: Радіо Свобода

Петро Порошенко у своєму виборчому штабі після оголошення результатів національного екзит-полу сказав, що визнає результати голосування і результат, що здобув його опонент Володимир Зеленський.

«Результати екзит-полів очевидні, вони дають підставу подзвонити моєму опоненту і привітати його», – говорить він.

Разом з тим він додає, що залишиться в політиці і боронитиме Україну, курс на євроінтеграцію, українську мову та безвіз і ніколи не здасться.

«Конституційний суд дуже швидко перевзувся, ще до оголошення результатів виборів. Зараз він готується визнати неконституційним електронне декларування. А воно було однією з головних вимог для безвізу. Ми з моєю командою будемо захищати безвіз», – говорить Петро Порошенко.

Окремо він наголошує на тому, що захищатиме незалежність Православної церкви України.

«Ми все ще чекаємо вибачення за термос», – зазначає Петро Порошенко.

Читайте також: За кого голосували мешканці Західної України на виборах президента: дані екзит-полу

Також він каже, що надалі захищатиме курс України на НАТО, фінансову стабільність, що може похитнутись через рішення суду щодо Приватбанку, реформу медицини, конкурси на посади, Нову українську школу та інші здобутки за останні роки.

«Новий президент матиме сильну опозицію», – говорить він.

Нагадаємо, за даними Національного екзит-полу станом на 18:00, Володимир Зеленський переміг у другому турі голосування з результатом 73,2%.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!