Петро Порошенко відвідує святкування Великодня у Шевченківському гаю. Відео наживо

4890 1
Перед тим президент разом із дружиною поклав квіти до могил військових на полі почесних поховань на Личаківському цвинтарі.
ілюстративне фото: pmg.ua

ілюстративне фото: pmg.ua

Сьогодні, 29 квітня, Президент України Петро Порошенко разом із дружиною Мариною відвідує Львів. Зокрема, вони долучилися до святкування Великодня у Шевченківському гаю.

Попередньо Петро та Марина Порошенки разом із міським головою Андрієм Садовим, головою ЛОДА Олегом Синюткою та головою ЛОР Олександром Ганущиним поклали квіти до могил військових на полі почесних поховань на Личаківському цвинтарі. Опісля на 16:00 запланована зустріч з львів'янами біля пам'ятника Тарасу Шевченку у центрі Львова.

Фото Христини Процак / Facebook

Нагадаємо, 21 квітня в Україні відбувся другий тур виборів Президента України, у якому чинний президент Петро Порошенко зі значним відривом програв актору та шоумену Володимиру Зеленському. Новий президент вступить у повноваження після інавгурації, яку попередньо запланували на кінець травня. Додамо, що Львівщина – єдина з усіх областей, де перемогу отримав Петро Порошенко. 


Читайте також:
29 Квітня, 2019 19:15
666 ... і в дорогу далеку ми його під дощем проводжаєм ...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!