Як Порошенко зустрівся з виборцями у Львові. Відео

14461 3
Площу перед оперним оточили правоохоронці, які не впускають неакредитованих журналістів.
Фото: Андрій Костюк

Фото: Андрій Костюк

Президент України Петро Порошенко, який сьогодні з робочим візитом відвідав Львівщину, зібрав у центрі Львова передвиборче віче на площі біля Оперного театру.

Як повідомляє кореспондент Tvoemisto.tv, неакредитованих журналістів на площу не впускають, а сам проспект по периметру оточили правоохоронці, спецтехніка та нацгвардійці.

Натомість Національний корпус зібрав власний мітинг та вимагає від Петра Порошенка пояснити ситуацію з розслідуванням проекту «Бігус-Інфо» про розкрадання в оборонній галузі.  

На інших вулицях у центральній частині Львова проїзд значно ускладнений. Крім цього, частина тролейбусів змінила маршрут руху через приїзд президента. За повідомленням патрульної поліції Львівщини, автобуси 1а та 6а тимчасово мають кінцеву зупинку на площі Різні, 3а, 5а та 47а їдуть через вулицю Підвальну замість проспекту Свободи, 4а має кінцеву зупинку на площі Галицькій, 9 та 114 їхатимуть по вулиці Городоцькій замість Дорошенка.

Детальніше про приїзд президента та його виступ у центрі Львова можна переглянути у відео.


Читайте також:
29 Березня, 2019 14:55
Рома Краще за Зеленського.Він сам добився успіху в житті.Нормальна людина Зе.
Може буде краще ,бо ті політики дістали до ручки їм тільки до грошей добратись ,а на людей по!
29 Березня, 2019 14:20
Р Порошенкові НІ!!!
29 Березня, 2019 01:45
Зеник Щось мало зібралось "національнихжон"
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!