Ще одна петиція львів’ян про електронний квиток набрала необхідні для розгляду голоси

2033 0
Для цього знадобився лише тиждень.
візуалізація надана ЛМР

візуалізація надана ЛМР

На сайті електронних петицій до ЛМР 30 січня зареєстрована петиція про негайне впровадження е-квитка. Станом на 7 лютого вона вже набрала 510 голосів. Цього достатньо для того, щоб звернення розглянули депутати ЛМР. Петицію зареєстрував Олег Гаразд.

ЧИтайте також: Львівавтодор оголосив тендер на електронний квиток

«У зв'язку з підвищенням тарифу на проїзд у всіх видах транспорту, вимагаю негайного впровадження електронного квитка для прозорості встановлення тарифів. У випадку відмови пропоную безстрокове ігнорування громадянами транспорту до задоволення вищевказаних вимог», – ідеться в документі.

Згідно з правилами розгляду електронних звернень, міськрада має відповісти авторові документу не пізніше 8 березня.

Нагадаємо, раніше вже міська рада розглядала петицію, автор якої вимагав подорожчання проїзду лише після впровадження електронного квитка, проте депутати її не підтримали.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!