Петиція про безготівковий розрахунок у громадському транспорті Львова зібрала понад 500 підписів

2583 1
Тепер цю петицію мають розглянути на одному з наступних пленарних засідань ЛМР.

На початку травня у Львові зареєстрували петицію про безготівковий розрахунок у громадському транспорті Львова, яка набрала необхідні пів тисячі голосів.

Читайте також: Скільки коштуватиме місячний проїзний е-квиток у Львові

Її автор Тарас Крижанівський зазначає, що у автобусах для безготівкової оплати можна встановити термінали PayPass, наліпки з QR-кодами та запровадити оплату через смс або картки із заздалегідь проплаченими поїздками. Він вважає, що це допоможе вивести готівку з тіні та облікувати перевезення пільгових категорій.

Тепер цю петицію мають розглянути на одному з наступних пленарних засідань ЛМР, після чого, якщо депутати її підтримають, департамент ЖКГ має розробити дорожню карту для її впровадження.

Додамо, що у Львові триває впровадження електронного квитка. Наразі спільно з ЄБРР звершують тендерні процедури, після чого фірма-підрядник почне встановлювати перше обладнання у трамваї.

Читайте також: Дочекатись останню маршрутку. До котрої години курсує транспорт у Львові. Інфографіка

Крім цього, система безготівкового розрахунку діє в трамваях і тролейбусах: за проїзд можна оплатити через Приват24смсPayPass, EasyPay, JetBeep тощо.


Читайте також:
16 Липня, 2019 20:13
666 ..." допоможе облікувати перевезення пільгових категорій " ... коли така ось "дитинка" таке стверджує , то , напевне , вона конкретно хвора невиліковно ... бо дурень -- це надовго , на все життя ... але ж ті , хто виставляють отаке на свої шпальти -- НЕ хворі ... їх просто конкретно "повечеряли" ...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!