Петиція про бруківку на вулиці Богдана Хмельницького у Львові зібрала необхідні для розгляду підписи

2098 0
Тепер цю петицію мають розглянути на сесії Львівської міськради.
Ілюстративне фото

Ілюстративне фото

У Львові зібрали необхідні 500 підписів під петицією за замощення вулиці Богдана Хмельницького бруківкою під час реконструкції.

Авто петиції Юрій Гузенко вважає, що асфальт за кілька років стане непридатним для проїзду, «яку водії, а тим більше туристи, будуть минати «десятою» дорогою».

«Пропонуємо зберегти бруковане натуральним каменем (бруківкою) покриття вул. Богдана Хмельницького. При тому пропонується повернути назад вже демонтовану бруківку на цю ж вулицю», – йдеться в описі петиції.

Тепер цю петицію мають розглянути на сесії Львівської міськради.

Додамо, що на вулиці Богдана Хмельницького розпочали реконструкцію, в межах якої замінять внутрішні мережі, облаштують велодоріжки та прокладуть асфальт. Детальніше про проєкт реконструкції вулиці Богдана Хмельницького читайте за посиланням.

Після цього низка місцевих активістів звернулися до президента Володимира Зеленського з проханням зберегти там бруківку. Саму ж бруківку зберігатимуть на території ЛКП «Львівводоканал» на вулиці Пластовій.

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!