Петиція про каналізування Білогорщі набрала 500 голосів

2029 1
Мешканці району закликають Львівську міськраду у 2020 році каналізувати Білогорщу.
Фото: homediz.info

Фото: homediz.info

Петиція про каналізування мікрорайону Білогорща у Львові зібрала необхідні для розгляду пів тисячі голосів. Тепер депутати ЛМР мають розглянути її на найближчому пленарному засіданні.

Читайте також: Як може змінитися парк Білогорща. Візуалізація

«Білогорщани змушені користуватись септиками та вигрібними ямами. Єдиний спосіб мати воду – це качати її з криниць чи бурувати свердловини. Отримана вода є поверхневою і, часто, не придатною до вживання», – зазначає авторка петиції Наталія Кузьма.

Останніми роками, за її словами, через засухи і розростання масиву – криниці всихають. Тож мешканці району закликають Львівську міськраду у 2020 році каналізувати Білогорщу.

Читайте також: «Торфосховище Білогорща» увійшло до переліку заповідних об’єктів Львівщини

Якщо петицію підтримають, тоді департамент житлового господарства та інфраструктури ЛМР має розробити дорожню карту для її впровадження.

 


Читайте також:
10 Січня, 2020 13:45
666 ... щось ви пробубнили , і не зрозуміло , чи то "каналізацію" вони БАЖАЮТЬ , чи водовід ...та житловий ПРИВАТНИЙ сектор може будувати все , що забажає( в установленому Законом порядку) ... і головне -- за свої власні кошти ... місто може тільки допомогти ... УСІ житлові новобудови сплачують місту за підключення до міських комунікацій ... а свої комунікації вони(забудовники) будують за кошти "інвесторів" ...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!