Петиція про моніторинг якості повітря біля очисних споруд у Львові зібрала необхідні голоси

1000 0
Тепер цю петицію мають розглянути на одному з найближчих пленарних засідань ЛМР.
ілюстративне фото: Автолюбитель

ілюстративне фото: Автолюбитель

Петиція про перевірку рівня забруднення повітря на території очисних споруд у Львові набрала необхідні пів тисячі голосів. Прилади для вимірювання пропонують розмістити на найближчому до львівських очисних споруд житловому будинку.

Читайте також: За рівнем забрудненості повітря у Львові можна стежити онлайн. 5 способів

Авторка петиції Марія Щебет зазначає, що у Львові такий прилад є на вул. Клепарівській. Він фіксує перевищення шкідливих речовин у повітрі та сповіщає про негативний вплив на здоров'я онлайн.

«Вважаю, що такі прилади, в першу чергу, повинні бути поблизу промислових підприємств із метою контролю їхньої екологічності діяльності. Саме тому пропоную встановити такий вимірювальний прилад на вул. Пластовій, 13 з метою постійного відстежування шкідливого впливу на населення», – ідеться в петиції.

Тепер цю петицію мають розглянути на одному з найближчих пленарних засідань ЛМР. Якщо депутати її підтримають, то профільний департамент має розробити дорожню карту для реалізації петиції.

Читайте також: Які перехрестя Львова найбільш забруднені. Результати дослідження

Нагадаємо, на вул. Пластовій міськрада Львова хоче збудувати сміттєпереробний завод.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!