Петиція про перевірку будівництва ЖК Америка у Львові назбирала необхідні голоси

4596 0
Тепер звернення має розглянути міська рада.
Фото: ЛУН

Фото: ЛУН

Петиція про проведення перевірки дотримання норм забудови та законності будівництва будинків К4, К5 за адресою вул. Володимира Великого 10 (ЖК Америка) назбирала необхідні для розгляду у міськраді 500 голосів.

Читайте також: Петиція про заміну відкритих смітників на підземні контейнери набрала пів тисячі голосів

Автор петиції Володимир Біловус зазначив, що наприкінці червня забудовник за адресою вул. В. Великого 10 (навпроти будинків Янева 21, 23, 25) розпочав спорудження 7 черги ЖК Америка (будинки К4 та К5). За його словами, будівництво не зовсім відповідає плану, розміщеному на сайті компанії.

«Виритий на даний момент котлован та залитий фундамент явно не відповідають розміщеному на офіційному сайті компанії генеральному плану. На місці двох окремих будинків – один суцільний. Паспорт фасаду та будь-яка інформація біля будівництва відсутня. При зверненні на гарячу лінію міста про дане порушення відповідальні за перевірку не були знайдені і звернення закрили без виконання жодних дій з вирішення питання», – йдеться у поясненні 

Мешканець зазначає, що зміни забудовником попереднього генплану є обманом покупців. Ці зміни також, зокрема, порушать норми інсоляції світла для будинків вул. Янева 25, вул. Янева 23 та КМ Паркове.

Читайте також: Петиція про збереження зеленого простору на Малоголосківській набрала необхідні голоси

Володимир Біловус у петиції просить винести цю проблему на обговорення виконавчого комітету ЛМР, створити тимчасову комісію для перевірки, а на час роботи комісії призупинити дію містобудівних умов та обмежень для цього ЖК.

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!