Петиція про заміну відкритих смітників на підземні контейнери набрала пів тисячі голосів

1803 0
У Львові пропонують замінити смітники на підземні контейнерні майданчики.
Фото:Solvetpv.lviv.ua

Фото:Solvetpv.lviv.ua

Петиція про підземні контейнерні майданчики для збору ТПВ у Львові набрала необхідні 500 голосів. Тепер її мають розглянути на сесії міськради.

Читайте також: До Львова привезли підземні контейнери для сміття. Фото дня

Автор петиції Олег Вощинкін у петиції просить міську раду до початку оголошення конкурсу з визначення виконавців послуг із вивезення побутових відходів у Львові опублікувати схему розміщення та фактичний стан усіх контейнерних майданчиків для збору ТПВ у місті. Та, відповідно, замінити відкриті контейнерові майданчики на підземні з можливістю збору сортованих відходів. 

Процес проведення самого конкурсу та підписання договору має бути публічним, зазначає автор петиції.

Читайте також: Як працюють підземні сміттєві контейнери у Львові. Відео

Нагадаємо, перші підземні контейнери для сміття у Львові встановили на площі Соборній. Для перевізника сміття ТзОВ «Грінера Україна» вони коштували 32 тисячі євро. У червні виконком ЛМР дозволив ЛКП «Львівспецкомунтранс» встановити підземні контейнери для сміття у Залізничному районі Львова.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!