Петиція про запуск комунального транспорту до Білогорщі набрала необхідну кількість голосів

1719 0
Мешканці скаржаться, що приватні перевізники з’їжджають із маршрутів.
Фото з презентації Дем

Фото з презентації Дем'яна Данилюка

Петиція про запуск комунального транспорту до мікрорайону Білогорща у Львові зібрала необхідні пів тисячі підписів. Тепер її мають розглянути на сесії ЛМР.

Читайте також: Петиція про озеро на Замарстинівській зібрала необхідні для розгляду ЛМР голоси

«Ввечері маршрутка їздить "як хоче" чи "як може" з огляду на різні суб’єктивні чи об’єктивні причини. Інколи уже після 20:00 добратись додому неможливо. Водії з’їжджають із маршруту на Левандівці, можуть не зупинитись, коли зупиняє пенсіонер, проблематичне добирання у вихідні та святкові дні через мізерну кількість автобусів на маршруті, великий інтервал і непередбачуваний графік руху», – каже авторка петиції Ярина Білецька.

На її думку, околиця Львова – не прибуткова ділянка для приватного перевізника, тож навіть діалог з ним не впорядкував це питання, а скарги на водіїв роками не вирішують проблему. Тому мешканці району просять запустити на Білогорщу саме комунальний транспорт.

Читайте також: Колишні працівники ЛАЗу створили петицію про виплату їм зарплати

Нагадаємо, в січні петиція про каналізування Білогорщі також набрала необхідну кількість голосів.

Вікторія Андрєєва



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!