Петиція про збереження парку Івана Павла ІІ на Сихові зібрала необхідні пів тисячі підписів

1844 2
Тепер її мають розглянути депутати ЛМР на одному з планерних засідань.
Фото: lviv.vgorode.ua

Фото: lviv.vgorode.ua

1 серпня у Львові зареєстрували звернення щодо збереження парку Івана Павла ІІ, який розташований на Сихові. Станом на сьогодні вона зібрала понад 500 підписів. Про це йдеться на сайті Єдиної системи місцевих петицій.

Автор петиції вважає, що створення нової вулиці, яка б поєднувала Хоткевича і Скрипника та пролягала вздовж парку імені Івана Павла ІІ, не вирішить проблему заторів у години-пік. Також, на його думку, запропонований спосіб вирішення питання заторів є неприйнятним для мешканців Сихова, оскільки це суперечить плану реконструкції парку ім. Івана Павла ІІ, створить гостру проблему з паркуванням тощо.

Натомість, як повідомляв раніше у коментарі Tvoemisto.tv керівник управління інженерного господарства ЛМР Олександр Одинець, нова вулиця допоможе розвантажти Хуторівку та пр. Червоної Калини.

Читайте також: Чому ми стурбовані ідеєю будівництва нової вулиці на Сихові

За словами автора петиції, подібним способом вирішити проблему надмірної завантаженості пр. Червоної Калини не вдасться. Як показує практика, із зростанням кількості доріг, зростатиме кількість автомобілів, які тепер загазовуватимуть повітря біля парку ім. Івана Павла ІІ. Тому мешканці пропонують комплексно підійти до вирішення проблеми, провести громадські слухання із залученням Інституту міста, щоб напрацювати систему ефективних рішень для громади Сихова та м. Львова.

Нагадаємо, для розгляду петиції на пленарному засіданні сесії Львівської міської ради вона має набрати пів тисячі голосів.



Читайте також:
8 Серпня, 2019 15:22
Володимир Можна стверджувати що причиною смерті є життя, і намагатись зменшувати показник смертності боротьбою з народжуваністю. Макабрично але ...
Статті що з'являються по темі підтверджують що проблема є, а з початком осені про неї “заговорять і німі”. Незручність, втрата часу, бензину, спізнення на роботу, нерви. Забруднення повітря, до когось не встигне швидка...
Насправді причини є дві: відсутність глобального мислення і некомпетентність.
Зроблено дуже багато: дороги, знаки, світлофори...
Але весь рух зі всіх напрямів зведений докупи і туди ж транзитний. А щоб не вирвався ніхто — світлофори що по кількості претендують на книгу рекордів. Є й особливі винаходи як декілька незалежно діючих світлофорів на одному перехресті. Про вартість мабуть теж цікаво. Як свято у водіїв коли вимкнені.
ТЕРМІНОВО необхідно зробити АЛЬТЕРНАТИВНІ ШЛЯХИ руху автомобілів, можливо тимчасові. Не зволікаючи і не заговорюючи.
Налагодити наукове управління потоками транспорту.
Далі розробити маршрути руху транспорту і транзитного і на стадіон і до Зубри і т.д. Керуючись здоровим глуздом а не окремими думками “де хочуть хай їдуть, аби не біля мене”.
Проблема не нова, корисний історичний екскурс: [***]s://photo-lviv.in.ua/lviv-yakiy-ne-stavsya-abo-yak-hotili-perebuduvati-misto-nimetski-urbanisti-u-1940-h-rokah/
А тоді вже обговорювати про повітряні переходи (вра[***]те досвід Кличка), і багато іншого потрібного і не дуже.
8 Серпня, 2019 13:55
Ігор Пів тисячі, а не пів сотні
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!