Петиція про зміну перевізника на маршруті №11 у Львові зібрала необхідні 500 голосів

4084 0
Автобус обслуговує ТзОВ «Міра і К».
Фото: Святослав Нейгауз

Фото: Святослав Нейгауз

Петиція про зміну перевізника на автобусному маршруті №11 у Львові набрала необхідні пів тисячі підписів. Тепер її мають розглянути депутати ЛМР під час чергового пленарного засідання.

Читайте також: Скільки заробив Львів на штрафах перевізників

Автор петиції Володимир Басалига каже, що перевізник ТзОВ «Міра і К», який обслуговує маршрут, систематично порушує умови договору.

«Прохання управлінню транспорту ЛМР розірвати договір із перевізником. На час пошуку та підписання договору з іншим перевізником, що буде обслуговувати маршрут, зобов'язати комунальне "АТП-1" обслуговувати маршрут №11, оскільки на балансі АТП є великогабаритні автобуси, що не використовують на маршрутах», – ідеться в петиції.

Автор зазначає, що на маршрут необхідно випустити щонайменше 6 автобусів великого класу. Із відповідним зверненням він також звернувся до керівника ТзОВ «Міра і К» Івана Велійки.

Читайте також: Автобус №19 у Львові курсуватиме через мікрорайон «Пасічний»

Додамо, що автобус №11 курсує від проспекту Червоної Калини до вулиці Величковського у мікрорайоні Рясне-2. ТзОВ «Міра і К» обслуговує маршрут за постійним договором із листопада минулого року.

Новина підготовлена в межах спецпроекту «Рік комфортного пересування». Партнер проекту — компанія EasyPay — найбільший небанківський оператор платіжних та фінансових сервісів в Україні. Свої ідеї та пропозиції для вдосконалення міської мобільності можете надсилати за адресою: Tvoemisto.tv@gmail.com, у темі листа зазначивши «Рік комфортного пересування у Львові». Важливі думки ми опублікуємо на сайті та озвучимо під час експертних дискусій.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!