Петиція про знесення пам'ятника, бюджет і старостинські округи. Що розглядатимуть депутати сьогодні

1264 0
У порядку денному 140 питань, традиційно більше половини земельних.
фото дар

фото дар'ї кучер для твого міста

Сьогодні, 25 листопада, відбудеться чергове засідання сесії Львівської міської ради. На засіданні планують розглянути ухвалу Про проєкт бюджету Львова на 2022 рік, дати старт реорганізації Львівських медзакладів, які за новою стратегією об’днаються у три територіальні медичні об’єднання (ТМО) – невідкладної, планової допомоги та акушерства й гінекології. Розглянути планують і петицію про демонтаж пам’ятника Францу Ксаверу Моцарту.

Читайте також: Восени у Львові презентують проєкт, за яким змінять територію поблизу ЦУМу

У порядку денному 140 питань, традиційно більше половини земельних. 

Сьогодні планують розглянути три ухвали, які необхідні для злиття дев’яти лікарень міста в три територіальні медичні об’єднання – невідкладної, планової допомоги та акушерства й гінекології. На попередніх засіданнях місто затвердило стратегію розвитку медицини на території Львова до 2024 року. Детальніше що це і як воно працюватиме читайте тут. 

Окрім цього планують розглянути ухвалу Про бюджет Львівської міської територіальної громади на 2022 рік. 

Депутати розглянуть петицію про демонтаж пам’ятника Францу Ксаверу Моцарту, який встановили у серпні на площі Євгена Маланюка у Львові.

Також у депутати вдруге розглядатимуть ухвалу про  «Про затвердження інвестиційного проекту «Створення книгарні з читацьким залом та мистецькими елементами на вул. Академіка В. Гнатюка, 20-22». У приміщенні, де колись були залізничні каси планують облаштувати книгарню з читацьким залом, коворкінгом та конференц-залою. Інвестора для втілення проєкту шукатимуть на конкурсі, але минулого засідання депутати мали зауваження до умов конкурсу. 

Також депутати спробують подолати вето міського голови, які він наклав на 6 ухвал, які депутати проголосували на минулих засіданнях. Зокрема це стосується: 

  • Про затвердження ТзОВ «Спецбудмонтажпроект» проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання земельної ділянки на вул. Садовій, 2-а. 

  • Про затвердження гр. Івашкевичу В. П. проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу земельної ділянки на вул. Стрийській, 320-а. 

  • Про продовження ФОП Кликоцькій Н. М. терміну оренди земельної ділянки на вул. Княгині Ольги, 69-в. 

  • Про надання ТзОВ «Захід авто сервіс» дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Зеленій, 269-а. 

  • Про надання гр. Стельмаху О. П. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Ярослава Мудрого, 11. 

  • Про надання обслуговуючому кооперативу «Автогаражний кооператив «Чайка» дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. І. Виговського, 13-а. 

Окрім цього депутати розглядатимуть ухвалу про утворення страростинських округів. Визначили, що їх мало б бути шість.

  • Винниківський старостинський округ – місто Винники. 
  • Дублянський старостинський округ – Дубляни, Ситихів, Малі Підліски, Малехів Лисиничівський старостинський округ – Лисиничі, Підбірці. 
  • Північний старостинський округ – Великі Грибовичі, Малі Грибовичі, Збиранка, Гряда, Воля Гомулецька, Зашків, Завадів, Зарудці.
  • Брюховицький старостинський округ – Брюховичі.
  • Рудненський старостинський округ – Рудне, сіл Рясне-Руське, Підрясне.
 
Детальніше ознайомитись з порядком денним можна за посиланням.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!