Петиція проти гідравлічних випробувань у Львові набрала необхідну кількість голосів

3374 1
Тепер її мають розглянути на сесії міської ради.
фото: eveningkiev.com

фото: eveningkiev.com

Петиція проти гідравлічних випробувань, зареєстрована 23 квітня, набрала 509 голосів з 500 мінімально необхідних. Тепер її мають розглянути на сесії міської ради.

Петиція передбачає скорочення гідравлічних випробувань до тижня.

«Щороку у квітні-травні у Львові проводяться гідравлічні випробування, і вони тривають майже місяць, а то і більше. При цьому тижнями нічого не робиться взагалі, а потім все випробовується за якийсь тиждень. Просимо припинити це знущання з громадян міста, — в поєднанні з транспортною проблемою, коли десятки людей їдуть в транспорті, не маючи можливості зайнятися особистою гігієною, як належить, і прогнозом гарячої погоди, це перетворює Львів на містечко третього світу Азії або Африки», — йдеться у ній.

Нагадаємо, з 23 квітня розпочалися гідравлічні випробування теплових мереж, які знаходяться на балансі ЛМКП «Львівтеплоенерго», а з 10 травня  на теплових мережах ЛКП «Залізничнетеплоенерго». З 15 травня подачу гарячої води достроково відновлять до 271 будинку.


Читайте також:
15 Травня, 2018 15:09
Тетяна Степанівна Чого тут дивуватися і злитися? Ті хто цим керує має у своєму помешканні і гарячу і холодну воду постійно. А до чужих проблем їм байдуже. Байдужість, це така погана людська риса характеру, яка все в житті перевертає з ніг на голову. І від того страждають усі.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!