Петиція з вимогою скасувати високі премії чиновникам міськради Львова зібрала необхідну кількість голосів

1561 0
Тепер петицію мають розглянути на пленарному засіданні депутати Львівської міськради.
фото: dostup.pravda.com.ua

фото: dostup.pravda.com.ua

Петиція про скасування високих премій чиновникам Львівської міськради зібрала необхідну кількість підписів. Відповідне звернення опублікувала Юлія Найчук 9 грудня. Днями вона зібрала 500 голосів.

«Скасувати 200%-400% премії для працівників Львівської міськради, та закладений преміальний бюджет на 2021 рік близько 260 млн грн, що становить понад третину усього фонду оплати праці. Скерувати ці «незайві» кошти у галузі, де необхідне фінансування, або зберегти на балансі міста для цільового використання надалі у теперішній час ескалацій військових конфліктів на сході України та пандемії», – йдеться в петиції.

Читайте також: На вулиці Луганській у Львові пропонують збудувати велодоріжку

Додамо, що тепер петицію мають розглянути на пленарному засіданні депутати Львівської міськради.

Нагадаємо, напередодні к Львові петиція про добудову моста через вулицю Наукову із продовженням трамвайної колії до вулиці Трускавецької набрала необхідні п’ять сотень голосів. Збір підписів розпочали 15 листопада 2021 року.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!