Петиція за ліквідацію парковки біля «Гранд Готелю» набрала необхідну кількість голосів

4242 0
Львів'яни вже вдруге вимагають забрати парковку із проспекту Свободи.
Фото: Google maps

Фото: Google maps

Львів’яни вимагають ліквідувати парковку Гранд готелю, яку облаштували навпроти закладу на проспекті Свободи. Львів’янин Дмитро Мойсеєнко зареєстрував електронну петицію до Львівської міської ради і вона набрала необхідні 500 голосів, щоб її розглянули депутати.

Читайте також: У «Львівавтодорі» обіцяють облаштувати сходи із сихівського моста на вулицю Хуторівку

«Просимо повністю ліквідувати парковку навпроти «Гранд Готелю», що розміщена на проспекті Свободи 13, аби повернути справедливість і комфорт для водіїв та пішоходів», – йдеться у повідомленні.

Також автор петиції зазначив, що парковка в центрі Львова, яка перешкоджає руху транспорту проспектом Свободи, потрапила у програму «Зупини лося», її там активно обговорювали.

Читайте також: У Львові знову розглядатимуть проєкт канатної дороги на високий замок. Що змінилося

Нагадаємо, це вже друга спроба навести лад із запаркованою частиною дороги навпроти готелю. У 2019 році у Львові також реєстрували петицію за те, щоби прибрати парковку «Гранд Готелю», яку депутати ЛМР дозволили облаштувати у 2017 році. Власником готелю є депутат Львівської обласної ради Григорій Козловський.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!