Петиція до НАТО закрити небо над Україною набрала необхідний мільйон голосів

3011 0
НАТО має допомогти закрити повітряний простір від літаків, ракет, вертольотів.
Фото: openpetition.eu

Фото: openpetition.eu

Петиція до НАТО із закликом закрити небо над Україною набрала необхідну кількість голосів.

Збір підписів петиції на платформі OpenPetition стартував 26 лютого. За шість днів необхідно було зібрати 1 мільйон підписів. Зараз ці цифри вже навіть більші і досягнуто 101%.

Читайте також: США закриють повітряний простір для російських літаків

Згідно з проханням, НАТО має допомогти закрити повітряний простір від літаків, ракет, вертольотів. Для цього вони розміщують техніку так, щоб весь повітряний простір був у зоні її дії.

«Ми, український народ, просимо країни-члени НАТО закрити повітряний простір над Україною та ввести до України миротворчі контингенти НАТО, надати військову допомогу Києву та підтримати український народ, як це зроблено, наприклад, в Ізраїлі», – йдеться у тексті петиції, ініціаторкою якої виступила Наталія Костюк.

Нагадаємо, що українська активістка, виконавча директорка Центру протидії корупції з Дар’я Калинюк під час пресконференції у Варшаві закликала прем’єра Британії Бориса Джонсона, аби НАТО закрило небо над Україною і дорікнула, що він та інші члени НАТО бояться третьої світової війни.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!