Піаніно і спалахи пам’яті. У Львові відкрили виставку про Революцію гідності

1304 0
Тут можна побачити унікальні фотографії тих подій.
Фото: Олександр Мазуренко

Фото: Олександр Мазуренко

Сьогодні, 18 лютого, у Будинку офіцерів відкрилась виставка «Революція гідності: спалахи пам’яті». Організатором виставки є Музей Гідності у Львові.

Читайте також: Ангели і промені Майдану. Як Львів відзначатиме День пам'яті Небесної Сотні

На експозиції представили особисті речі учасників Революції гідності. Зокрема, це прапори, одяг, каски, бронежилети, бити та коктейлі Молотова. Також тут можна побачити унікальні фотографії, які було зроблено у вирі цих подій. 

До експозиції долучився також Львівський історичний музей, у фондах якого зберігаються автентичні речі зібрані на Майдані. Також на виставці є книги з колекції Львівської обласної бібліотеки для юнацтва імені Романа Іваничука, Будинку офіцерів та Музею Гідності. Тематика книжкової експозиції – Революція гідності, окупація Криму та російсько-українська війна.

Зазначимо, що виставка триватиме два місяці. За цей час тут проводитимуть екскурсії для школярів, покажуть документальні фільми про той період. 

Повну програму заходів до Дня пам'яті Героїв Небесної Сотні, читайте тут.

Фото Олександра Мазуренка


 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!