Під Авдіївкою загинув капітан із 80-ї бригади. Сім’я потребує допомоги

10179 1
Минулої ночі загинув капітан, що проходив службу у батальйонно-тактичній групі 80-ї аеромобільної бригади Збройних Сил України Маріс Камінський.
фото: соцмережі

фото: соцмережі

Уночі, 3-го лютого 2017 загинув український воїн 1990-го року народження Маріс Камінський – капітан 80-ї бригади.

Про це на сторінці у Facebook повідомила волонтерка Оксана Трапезун: «Маріс родом з Волині, разом із дружиною проживав у Чернівцях. Залишилася мати в Ківерцях. Дружина вагітна...», – пише волонтерка.

Він загинув близько 00:05 внаслідок отриманих поранень в результаті обстрілу з БМ-21 «Град» в зоні проведення АТО разом з колегою Анатолієм Заремським. Обидва проходили службу в місті Чернівці у військовій частині В0377 III батальйонно-тактичної групи 80-ї аеромобільної бригади Збройних Сил України, інформують чернівецькі ЗМІ.

Капітан Маріс Камінський був випускником Національної Академії Сухопутних військ П. Сагайдачного та Ліцею імені Героїв Крут.

Для тих, хто хоче підтримати сім'ю загиблого фінансово, волонтерка Сніжана Стеценко пропонує банківський рахунок рідного брата дружини Маріса:  5168 7556 1395 1934 (Горбань Михайло Ігорович, (095) 214 89 75).

Читайте також: Як львів’яни можуть допомогти військовим і мешканцям Авдіївки

 


Читайте також:
5 Лютого, 2017 12:33
Kham "Я сказал ему, капитан,
Никогда ты не станешь майором" (С) В.Высоцкий
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!