Під Бахмутом загинув ірпінчанин Едуард Штраус

1600 0
Едуарду було лише 30 років
Едуард Штраус. Фото з відкритих джерел

Едуард Штраус. Фото з відкритих джерел

17 січня під Бахмутом, героїчно захищаючи Україну, загинув мешканець Ірпеня Едуард Штраус, позивний «Норд». Про це повідомив мер Ірпеня Олександр Маркушин.
 
«Він був щирою, відповідальною людиною, завжди з усмішкою, з активною позицією по життю, сміливий, відданий своїм побратимам та країні. Таким Едуард назавжди залишиться у нашій пам’яті, а його ім’я навіки буде взірцем мужності, патріотизму та незламності», - написав Маркушин.
 
Едуард Штраус був розвідником спеціального призначення ГУР МО. Від початку російсько-української війни був бійцем «Азову», а з початком повномасштабного вторгнення російських військ до України першим пішов добровольцем захищати Ірпінь і після його звільнення - поїхав виконувати бойові завдання на лінію фронту.
 
Едуарду було лише 30 років. В нього залишилася дружина та маленький син. 
 
Прощання з Едуардом Штраусом відбудеться в понеділок, 6 лютого, об 11:00 в Києві у Катедральному соборі Святого Олександра (вул. Костьольна, 17).
 
Церемонія поховання на Ірпінському кладовищі на Алеї Героїв почнеться о 13:00.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!