Навіть ще не половина. У Львові триває збір на порятунок Вікторії Полюги

4032 0
Завдяки небайдужим людям, вдалось зібрати 37 % від необхідної суми – більше 22 млн гривень.
Фото: ФБ Врятувати Вікторію Сма

Фото: ФБ Врятувати Вікторію Сма

Під час благодійної акції «Квіти зів’януть, а життя розквітне», яка тривала 10 днів, для Вікторії Полюги, в якої діагностували СМА і якій потрібен дорогий укол Zolgensma, зібрали понад 1 млн 700 тис. грн. Про це на своїй сторінці у Фейсбуці зазначив директор Благодійного фонду «Із янголом на плечі» Юрій Федечко.

Читайте також: Життя ціною в укол. Дівчинка зі СМА у Львові потребує допомоги

«Задіяно 174 заклади освіти. Зібрано 1 782 319 грн для Вікторії Полюги. На сьогодні, завдяки багатьом небайдужим людям, вдалось зібрати 37 % від необхідної суми – більше 22 млн грн», – написав Юрій Федечко.

Благодійну акцію «Квіти зів’януть, а життя розквітне», БФ «Із янголом на плечі» організовує вже втретє. У межах акції батькам школярів та дошкільників пропонували утриматись від придбання квітів педагогам до Дня знань, а кошти передати хворим діткам, які найбільше їх потребують.   Цього року акція була присвячена маленькій львів’янці – Вікторії Полюзі, в якої важка генетична хвороба – спінальна м’язова атрофія (СМА). Через неї тіло слабшає з кожним днем, а з часом стає повністю нерухомим (навіть втрачається здатність ковтати і дихати). На щастя, від СМА є ліки, найдорожчі у світі ліки #Zolgensma вартістю 65 млн грн.

Дівчинці й надалі потрібна допомога, тому долучитися може кожен.

Читайте також: У Львові діти зі СМА створили картини на підтримку Вікторії Полюги. Як придбати

Реквізити для допомоги:

Картка Приватбанк:

4731 2196 1475 0994 Полюга Назар (тато)

Картка Monobank:

5375411404612058 Коцовська Мар’яна (мама)

Номер рахунку фонду:

Отримувач Благодійний фонд «Із янголом на плечі»

АТ КБ «Приватбанк» ЄДРПОУ 41411833

UA173052990000026009001002960

Призначення платежу: Благодійний внесок для Вікторії

Нагадаємо, Вікторії Полюзі діагностували СМА (спінальну м’язову атрофію), від якої поступово слабнуть всі м’язи, втрачається здатність сидіти, тримати голову, а з часом і самостійно дихати. Часу на порятунок обмаль, але смертельне захворювання може повністю вилікувати ін’єкція препарату Золгенсма. Для лікування батькам необхідно зібрати 65 млн грн. Це вартість одного мільйона розкішних троянд. Щоб знайти/залучити необхідні кошти, батьки шукають мільйон благодійників, готових пожертвувати бодай 65 грн.

До допомоги Вікторії долучилися діти зі СМА, які створили 16 картин, присвячених Вікторії. Виставка картин «Жива» відкрилася 6 вересня на другому поверсі у коридорі Ратуші. Роботи ініціювала художниця за освітою та мама 5-річної Софійки зі СМА Ольга Матвіїшин.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!