Під час акції Щедрий вівторок у Львові зібрали понад 150 тисяч гривень

1422 0
Необхідною сумою було пів мільйона гривень.
фото: maidan.org.ua

фото: maidan.org.ua

Під час акції Щедрий вівторок, що відбулася у Львові 3 грудня цього року, зібрали 174 650 гривень. Про це у коментарі Tvoemisto.tv повідомила координаторка заходу Ганна Осадчук.

Всеукраїнський день добрих справ організував Львівський навчально-реабілітаційний центр «Джерело». Цьогоріч у Центрі збирали кошти на довезення дітей та молоді на програми, які вони відвідують. Необхідною сумою було пів мільйона гривень.

Читайте також: Львів'ян просять допомогти потребуючим теплими речима

Окрім цього, ще триває Фандрайзинговий марафон на Українській біржі благодійності, до якого можна приєднатися за посиланням.

Додамо, що навчально-реабілітаційний центр «Джерело» заснований в 1993 році з ініціативи батьків дітей з інвалідністю та волонтерів з Канади. За 26 років роботи Центру допомогу отримали близько 7000 дітей та молоді, віком від кількох тижнів до 45 років. Кожного дня у Центрі займаються понад 250 дітей та молоді, 300 родин в місяць отримують консультаційний супровід та реабілітаційні послуги.

Ольга Коваль



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!