У ДТП загинув Владіслав Левицький. 5 фактів про львівського співака

45401 1
Відомий український поп-виконавець Владіслав Левицький сьогодні вночі загинув в автокатастрофі поблизу міста Золочева. Tvoemisto.tv нагадає кілька фактів про співака.
фото: bug.org.ua

фото: bug.org.ua

За інформацією колег, якою вони діляться у соцмережах, Владіслав Левицький потрапив у ДТП поблизу Золочева Львівської області. Разом зі співаком в автомобілі були його рідна сестра з донькою, вони також загинули.

1. Владіслав Левицький (справжнє ім’я Василій) – український співак, народився у Львові 18 квітня 1985 року (30 років).

2. У 2006 році стає фіналістом сьомого сезону популярного телепроекту «ШАНС», однак програє у фіналі. Після участі в проекті Василій Левицький міняє своє сценічне ім'я на Владіслав (Vladislav) Левицький (псевдонім був придуманий в співавторстві з фронтменом групи «Скрябін» — Андрієм «Кузьмою» Кузьменком).

Читайте також: Кузьма Скрябін загинув у ДТП. 5 фактів про співака

3. Улітку 2008 року Владіслав здобув III премію Міжнародного фестивалю мистецтв «Слов’янський базар» у Вітебську, а в 2009 році став лауреатом конкурсу «Нова хвиля» в Юрмалі.

4. У червні на своїй сторінці у facebook Владіслав Левицький анонсував випуск нової пісні.

5. Минулого року виконавець зняв кліп на пісню «Тільки чекай», який пропонуємо переглянути.

Джерело: УНН, IA ZIK, Вікіпедія, сайт Владіслава Левицького

Опублікувала Юлія Сабадишина


Читайте також:
3 Липня, 2015 10:40
ганьба вору при владі ЯЙЦЕНЮКулявлоб здобув звання-Заслужено Мерзотний Індексаційний Вор !!!!!!!!
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!