Політична реклама

Під час фестивалю львів'яни зможуть політати на повітряній кулі

1366 0
Цьогорiч під час липневої "Нiч у Львовi" можна буде завiтати до пекарнi, взяти велосипед напрокат, полiтати на повiтрянiй кулi, і споробувати страви нiчного меню.

"Стартує "Нiч у Львовi" сьогоднi о 21.00 - вiдкриття акцiї вiдбудеться на площi Ринок, перед входом до мiськради,- інформує Експрес.

Далi кожен обиратиме собi нiчну розвагу за смаком. Можна буде вiдвiдати львiвськi музеї, пiти на вуличну екскурсiю нiчним Львовом.

Для тих, хто хоче побачити мiсто з висоти пташиного польоту, запропонують театралiзовану екскурсiю на верхiвку ратушi. Окрiм того, вперше вiдбудеться нiчна екскурсiї до львiвської пекарнi - усiх охочих туди вiдвезуть автобусом, який чекатиме у суботу о 22.30 неподалiк Оперного театру".

До слова, упродовж усiх трьох днiв кав"ярнi у сердемiстi теж працюватимуть довше - до 2.00. Продовжать i рух транспорту.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!