Під час фестивалю вареників на Львівщині встановлять рекорд України

2716 0
Йдеться про рекорд із використання найбільшої кількості начинки для вареників.
фото: depositphotos.com

фото: depositphotos.com

27-28 липня у Радехові, що на Львівщині, відбудеться західноукраїнський фестиваль «Куховарня RadoFest». Про це повідомляє пресслужба ЛОДА.

Під час фестивалю встановлять рекорд України із використання найбільшої кількості начинки для вареників. Загалом під час приготування національної української страви обіцяють використати пів сотні начинок.

Відвідувачам також презентуватимуть музичну програму. Хедлайнерами будуть українські рок-гурти МЕРІ та КораЛЛІ. Однією з основних подій фестивалю стане великий фольк-концерт за участі гостей з Вижниці та Верховини. Вони привезуть фольклор, відмінний від того, який звикли чути на Львівщині.

Читайте також: Львів'ян запрошують на концерт чеських музикантів

Окрім цього, за словами організаторів, родзинкою цьогорічного фестивалю стане нова локація – музей просто неба «Вишиванкова країна».



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!