Під час купання в річці на Львівщині потонув 14-річний хлопець

1473 0
Його витягнули на поверхню і передали працівникам медичної служби, які констатували смерть.
фото: гу дснс у львівській області

фото: гу дснс у львівській області

У місті Червонограді, що на Львівщині, під час купання в річці Солокія потонув 14-річний хлопець. Повідомлення про зникнення хлопця надійшло до Служби порятунку 101 вчора, о 15:18. Про це повідомляє пресслужба ГУ ДСНС у Львівській області.

До місця події прибули рятувальники 33-ої державної пожежно-рятувальної частини. Спільно з працівниками Червоноградської рятувальної станції обстежили прилеглу ділянку річки. О 16:22 виявили тіло дитини.

Його витягнули на поверхню і передали працівникам медичної служби, які констатували смерть.

Читайте також: Озер багато не буває. Хто доглядає за львівськими водоймами

Нагадаємо, що влітку 2019 року на Рівненщині потонув 15-річний пластун зі Львова Андрій Федчишин. Нещасний випадок стався у водоймі поблизу місця проведення всеукраїнської пластової зустрічі на Рівненщині. Трагічна подія трапилася вчора під час того, як Андрій разом із товаришами плавали у водоймі за кілометр від території з'їзду поза межами його програми.

Львівська обласна комісія ТЕБ і НС затвердила перелік водойм області, де дозволено купатися влітку. Детальніше про це читайте за посиланням.

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!