Під час мінометного обстрілу на сході України загинув сержант із Яворова

5139 0
Вдома, у Яворові, Героя не дочекалися дружина та двоє дітей.
фото: 24 ОМБр імені короля Данила, пресслужба

фото: 24 ОМБр імені короля Данила, пресслужба

Під час мінометного обстрілу на сході України загинув сержант 24 окремої механізованої бригади Віталій Павлисько. Про це повідомив голова Львівської ОДА Максим Козицький.

Віталій Миколайович народився 29 листопада 1973 року. 47-річний захисник служив за контрактом. Вдома, у Яворові, Героя не дочекалися дружина та двоє дітей.

Як додають у пресслужбі бригади, військовий загинув під час виконання бойового завдання поблизу населеного пункту Новозванівка. Віталій разом з іншими військовослужбовцями був на бойових позиціях. Саме в цей момент бойовики здійснили обстріл із 120 мм мінометів. Під час обстрілу, коли головний сержант Павлисько разом із іншими військовослужбовцями переміщалися в укриття, одна із ворожих мін розірвалася поряд із бійцями. Внаслідок цього Віталій отримав осколкове поранення несумісне із життям.

«Побратими та командування підрозділу, де головний сержант Павлисько Віталій Миколайович проходив службу з самого початку російсько-української війни, згадують його як дуже сміливого, порядного, відповідального, працьовитого та кваліфікованого військовослужбовця, гарного воїна та авторитетного армійця, який постійно проявляв розумну ініціативу та завжди був надійною підтримкою та опорою для своїх командирів, підлеглих та побратимів», – йдеться в повідомленні.

 

 

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!