Під час обміну полоненими бойовики відпустили військового з Львівщини

2801 0
Контрактник Валентин Богдан потрапив у полон взимку 2016 року.
фото: Hromadske.ua

фото: Hromadske.ua

Учора, 27 грудня, під час обміну полоненими бойовики так званої «ЛНР» відпустили військовослужбовця з Львівщини Валентина Богдана, повідомляє Zaxid.net із посиланням на телеканал «Прямий».

22-річний контрактник народився у селі Єлиховичі Золочівського району, був у 24-й механізованій бригаді. Він потрапив у полон до бойовиків узимку 2016 року.

Як повідомляє Hromsdske.ua, за фактом зникнення хлопця відкрили кримінальне провадження Золочівським відділом поліції. Згодом справу передали у Львівське управління нацполіції, а звідти, після листа батьків до головного військового прокурора Анатолія Матіоса, її забрала військова прокуратура. Його мати Олександра Богдан 11 червня 2017 року їздила із Львівщини в терористичну «ЛНР» шукати сина.

Окрім Валентина Богдана, було звільнено ще 73 полонених.

Фото: Hromadske.ua


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!