Під час перевірки мережі «Сільпо» у Львові вибухівки не знайшли

1703 0
Учора, 3 лютого, після анонімного повідомлення у Львові перевіряли мережу супермаркетів «Сільпо».
фото: news.vnikolaeve.info

фото: news.vnikolaeve.info

3 лютого о 10:20 год. від чергового Управління Служби безпеки України у Львівській області надійшло повідомлення, що у Львові заміновано мережу супермаркетів «Сільпо» – 10 закладів, а о 16:00 год. відбудеться вибух. Вимог, виконання яких могло б відвернути вибухи, не висувалось.

На місцях подій працювали основні підрозділи сил ЦЗ області і міста Львов, було задіяно 2 групи розмінування. Біля будівель закладів виставили охорону та припинено доступ сторонніх осіб, – інформує прес-служба Львівської міської ради.

Читайте також: Що робити, якщо ви знайшли вибухівку?

Спеціалісти вибухово-технічного відділу науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при Головному управлінні національної поліції у Львівській області разом з кінологом провели обстеження будівель та прилеглої території. Пошукові роботи завершено о 15:50 год. Вибухових пристроїв не виявили.

Нагадаємо, учора, 3 лютого, анонім зателефонував на номер «102» та повідомив про замінування одного із супермаркетів «Сільпо». Спеціальні служби перевіряли усю мережу. Раніше, 2 лютого, о 7.20 ранку на номер «102» надійшло повідомлення про замінування десятьох ресторанів у центрі Львова.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!