Під час пожежі в будинку на Львівщині загинув його власник

1338 0
На момент прибуття вогнеборців до місця події вогонь вибивався з вікон будівлі.
фото: унн

фото: унн

Сьогодні, о 03:45, до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в с. Сілець, що на Червоноградщині, в житловому будинку, критому бляхою. Про це повідомляє пресслужба ГУ ДСНС у Львівській області.

На момент прибуття вогнеборців до місця події вогонь вибивався з вікон будівлі. Надзвичайники включились у спеціальні апарати захисту органів дихання та зору та приступили до проведення робіт з ліквідації та розвідки пожежі.

Читайте також: На Львівщині загорілася церква XVI століття. Фото

О 04:05 пожежу локалізували та о 04:22 ліквідували. Унаслідок пожежі загинув власник будинку, 1962 року народження. Вогонь знищив також речі домашнього вжитку на площі 15 кв. м. Саму будівлю вдалося врятувати.

Додамо, що до ліквідації займання залучили 1 одиницю спецтехніки та 5 людей особового складу, а причини виникнення пожежі наразі встановлюють правоохоронні органи.

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!