Під час ранкової ожеледиці у Львові травмувались 60 людей

2415 0
Ще 27 зазнали травм на хідниках міста ввечері та вночі.
фото: frant.me

фото: frant.me

Від вечора 8 січня до 12:00 9 січня у Львові до травмпунктів звернулись 87 людей, з яких 18-х госпіталізували. Про це повідомляє пресслужба ЛМР.

Більшість – 60 львів’ян – травмувались сьогодні, під час ранкової ожеледиці у місті. Вони звернулись у травмпункти міста з 9:00 до 12:00.

«У період, коли починається ожеледиця, завжди у перші дні суттєво зростає кількість травмованих. Це зумовлено тим, що люди ще не готові і не адаптовані до обережного пересування у таку погоду», – кажуть в управлінні охорони здоров’я ЛМР.

Читайте також: У Львові – ожеледиця: адреси і телефони травмпунктів

Водночас в департаменті житлово-комунального господарства ЛМР кажуть, що уночі та зранку у Львові працювали 45 одиниць снігоприбиральної та посипальної техніки і 1600 двірників. Для посипання вулиць вони використали близько 400 м³ піскосуміші.

Нагадаємо, зранку у Львові падав дрібний дощ. Водночас температура повітря становила близько 0 градусів. Відтак хідники і дороги вкрила ожеледиця. Синоптики прогнозують, що такі погодні умови у Львові збережуться протягом дня, а ввечері дрібний дощ замінить сніг з дощем.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!