Політична реклама

Під час ремонтів на деяких дорогах Львова організують двосторонній рух

1396 0
На час ремонтів доріг на вулицях Клепарівська (на ділянці від вул.Раппопорта до вул.Городоцької), Стефаника (від вул.Чайковського до вул.Коперника), Хімічна (від пр.Чорновола до вул.Замарстинівської) буде організовано двосторонній рух транспорту.

Нагадаємо, з понеділка, 24 червня у Львові розпочинають ремонтувати ділянки доріг вздовж трамвайних маршрутів №2 та №6, - повідомляє прес-служба Львівської міськради.

Так, 24 червня на ремонт закривають вул.Городоцьку на ділянці від церкви Анни до Магнусу. 1 липня - вул.Бандери-вул.Коперника на ділянці від вул.Чупринки до повороту трамвайної колії (музей «Русалка Дністрова»); 8 липня - вул.Б.Хмельницького на ділянці від пл.Осмомисла до вул.Мулярської; вул.Замарстинівську на ділянці від вул. Мулярської до вул.Гайдамацької.  Роботи триватимуть до листопада цього року.

У зв’язку з ремонтом доріг внесено з міни у рух 22 міських маршрутів. Також змін зазнає і рух трамваїв.

Схема руху громадського транспорту на час ремонтів.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!