Під час режиму тиші на «Азовсталі» росіяни підбили авто, що рухалося до цивільних. Загинув військовий

1102 0
Ще шестеро людей отримали поранення.
Завод "Азовсталь"/Фото: з відкритих джерел

Завод "Азовсталь"/Фото: з відкритих джерел

Російські війська порушили режим припинення вогню на «Азовсталі» у Маріуполі. Вони підбили авто, що рухалося до цивільних. Про це повідомляє полк «Азов», бійці якого продовжують захищати Маріуполь.
 
«Азов» зазначає, що загинув один боєць, а ще шестеро людей поранені. Ворог продовжує порушувати всі домовленості та не дотримуватись гарантій безпеки при евакуації цивільного населення.
 

Читайте також: У Маріуполі загинула психологиня полку «Азов» і мама воїна Наталія Луговська

«Під час режиму припинення вогню, на території заводу «Азовсталь» росіянами, застосувавши ПТРК, було підбито автомобіль. Це авто рухалось до цивільних для того, аби їх евакуювати з території заводу. В результаті обстрілу 1 боєць загинув та 6 поранені», – йдеться у повідомленні. 

 

Нагадаємо, що 5 травня заступник командира полку «Азов», капітан Святослав Паламар закликав президента України Володимира Зеленського допомогти з негайною евакуацією поранених військових, які перебувають в укриттях заводу «Азовсталь». Штурм заводу «Азовсталь» триває вже четверту добу. 4 травня стало відомо про те, що росіяни прорвалися на завод, який доти бомбардували й обстрілювали. Так, на «Азовсталі» йдуть важкі бої. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!