Під час селфі на вагоні-цистерні у Львові загинув підліток

2031 0
Батьків і вчителів закликають поговорити з дітьми про небезпеки, на які вони можуть наразитись, перебуваючи на коліях та роблячи селфі.
фото: wikipedia.org

фото: wikipedia.org

У Львові помер 18-річний хлопець під час селфі, для якого він виліз на вагон-цистерну. Поліцейські встановили, що хлопець отримав удар електричного струму. Про це повідомляє пресслужба поліції Львівської області.

Випадок трапився учора, 29 січня, близько 22:00. До поліції надійшло повідомлення від медиків швидкої допомоги про те, що на залізничних коліях на вул. Опришківській у Львові загинув молодий хлопець.

На місці події працювала слідчо-оперативна група Личаківського відділу поліції. Правоохоронці встановили особу загиблого – ним виявився 18-річний львів’янин. Він разом із своїм братом та товаришем гуляли залізничними коліями. Хлопець вирішив зробити селфі на вагоні-цистерні. Від отриманих травм електричним струмом він помер на місці.

За фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (умисне вбивство) КК України з приміткою «нещасний випадок». Правоохоронці встановлюють обставини події.

Додамо, поліцейські застерігають, що залізничні колії – не місце для забав та прогулянок. Залазити на локомотиви, вагони та інший рухомий склад залізниці – заборонено, оскільки це небезпечно для життя. Батьків та вчителів закликають провести з дітьми профілактичні бесіди та ще раз розповісти їм про небезпеки, на які вони можуть наразитись, перебуваючи на коліях, а також роблячи селфі у місцях, де є ймовірність травмуватись або навіть загинути.


ТЕГИ: вагон, селфі

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!